Marketing- en communicatiemedewerker gezocht!

Blog page
Marketing en Communicatie medewerker

Functieomschrijving

Weet jij hoe je doelgroepen op een leuke en creatieve manier online kunt benaderen? Ben jij een marketing en communicatie talent die zich thuis voelt met online marketing? Dan zoeken we jou!

Spadon Tegelprojecten heeft een heel leuke en uitdagende parttimefunctie voor jou beschikbaar (20 uur p/w). Spadon Tegelprojecten promoot de tegels in haar portfolio via dealers en architecten. Jij wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de B2B-marketingcommunicatiestrategie, gericht op deze doelgroepen én de uitvoering daarvan.

Je vergroot de naamsbekendheid van Spadon Agenturen via mailings en social media en gebruikt dezelfde kanalen om bestaande dealers en architecten te informeren. Als marketing en communicatie medewerker weet je welke content het beste past bij de doelgroepen. Je houdt de website up-to-date, stemt de communicatie af op de doelgroepen en verdiept je in de nieuwe mogelijkheden en kansen om Spadon en haar producten onder de aandacht te brengen.

Functie-eisen

– Je beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding op het gebied van Marketing en/of Communicatie;
– Je hebt 0-1 jaar relevante werkervaring;
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
– Ervaring met e-mailmarketing, online marketing (SEA/SEO), Mailchimp, IN2CRM, een vormgeving programma en Google Analytics is een pré;
– Je schrijft net zo makkelijk content voor een mailing, als een persbericht;
– WordPress heeft geen geheimen voor jou;
– Je bent op de hoogte van de mogelijkheden op het gebied van social media;
– Je analyseert de impact van mailings op basis van belangrijke KPI’s;
– Je bent communicatief vaardig, nauwkeurig en initiatiefrijk.
– Zelfstandig werken is voor jou geen probleem al functioneer je ook prima als teamplayer.

Werkzaamheden

– Website en social media kanalen up-to-date houden;
– E-mailmarketing;
– Uitbreiding social media strategie;
– Persberichten schrijven en verspreiden;
– Bedenken en uitwerken van marketingcampagnes;
– Online marketing strategie verder uitbreiden en uitvoeren.

Korte bedrijfsomschrijving

Spadon Agenturen vertegenwoordigt een uitgebalanceerde selectie van exclusieve Italiaanse producenten van keramische tegels, mozaïek en keramisch en composiet plaatmateriaal. Onze afzetmarkten zijn groothandels- en retailkanalen voor particuliere en projectmatige toepassingen. Als onderdeel van het totaalinterieur zijn de producten in ons pakket mode artikelen. De collectie is onderscheidend doordat onze merken steeds weer producten ontwikkelen met een eigen signatuur.
Het bedrijf is gevestigd in Sassenheim en zal in het najaar van 2018 verhuizen (en uitbreiden) naar Hoofddorp.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Stuur dan je cv en overtuigende motivatie naar info@spadon.nl en zorg ervoor dat wij niet om jou heen kunnen. Graag reageren vóór 9 april. Sollicitaties zonder cv en motivatie worden niet in behandeling genomen.

Soort dienstverband

Deeltijd


Meer over Spadon: www.spadon.nl/over-ons/
Bekijk onze social media kanalen voor een impressie: Instagram, Pinterest, Facebook, Linkedin.