Over ons

Spadon Tegelprojecten is dé agent in tegelland en heeft al meer dan 40 jaar een intense passie voor de mooiste Italiaanse tegels. Van het kleinste mozaïeksteentje tot de grootste plaat en van composiet tot keramiek. De tegels in ons pakket hebben een hoogwaardige kwaliteit, innovatief karakter en onderscheidend vermogen. Onze merken ontwikkelen steeds weer producten met een eigen signatuur die inspelen op de trends en technische vereisten die de markt vraagt.

Tegels zijn onderdeel van het totaalinterieur. De ene keer krijgt de tegel als eyecatcher de hoofdrol, de andere keer een bijrol met een neutraal dessin. Je vindt het in onze complete collectie. In bepaalde situaties zijn de technische eisen aan de tegel en het gebruik doorslaggevend. In onze collectie hebben we verschillende oplossingen op het gebied van antislipwaarde, zwaardere belasting, onderhoud en duurzaamheid.

Maatwerk

Onze jarenlange verzamelde kennis delen we graag met onze professionele relaties.  Veelal bieden de vele collecties antwoord maar maatwerk is zeker ook mogelijk. Tegelfabrikanten zijn steeds flexibeler om passende oplossingen te maken in grote én in kleine oplages. De meeste fabrikanten zijn namelijk in staat om voor minimaal een dagproductie een eigen kleur of design te produceren. Maar ook in kleine oplages is er veel te realiseren.

Showroom

Ben je op zoek naar op maat gemaakte bladen, wil je een verrassende wand creëren en/of wil je een mozaïekdecor zelf ontwerpen? Er is zoveel mogelijk! Neem contact met ons op en we denken met je mee! Laat je inspireren in onze showroom in Hoofddorp. We zullen je zeker verrassen met de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends op het gebied van tegels, platen, composiet en mozaïek. Onze showroom is open op afspraak voor architecten en dealers.

 

Afspraak maken >>