Laminam IN-SIDE: Een absolute technologische primeur!

Blog page

Laminam IN-SIDE: Een absolute technologische primeur!


Laminam
 introduceert een nieuwe collectie: IN-SIDE; een absolute technologische primeur voor de keramische platen industrie. Revolutionair, omdat de tekening door de volledige plaat heen zichtbaar is. Zelfs ook aan de zijkant. Na afsnijden behoud je een mooie natuursteenrand en is een verstekrand niet meer noodzakelijk. Ideaal voor meubeloplossingen op maat.

Spadon Agenturen vertegenwoordigd Laminam in Nederland. “Dit is echt een stap voorwaarts in de keramische platen industrie” vertelt eigenaar Maurizio Spadon enthousiast. “ Doordat de tekening ook doorloopt in de rand is de plaat nog makkelijker verwerkbaar. Deze collectie van Laminam is werkelijk niet te onderscheiden van echt natuursteen. Een innovatie waar we trots op zijn!”

Pietra Piasentina
De collectie is geïnspireerd op de Pietra Piasentina, een veelzijdige steen uit de regio van Friuli in Italië. Kenmerkend is de witte ader en de bruingrijze ondergrond die hier en daar neigt naar roestbruin. Natuurlijke grondstoffen, gezuiverd door water, krijgen een nieuw leven ingeblazen in de vorm van een keramische plaat van 162x324cm.

Vraag samples aan >>>
Meer weten >>>