Sticks And Stones Op Design District 2018

Spadon nodigt je uit!

Spadon Tegelprojecten staat dit jaar wederom op het enige vakevenement voor interieurdesign in Nederland en toont de nieuwste tegelcollecties van COEM op 6, 7, en 8 juni.

Als relatie van Spadon kan je het evenement exclusief bijwonen door je te registeren via onderstaande button:

Registreer


preview Design District 2018
STICKS AND STONES
de nieuwste natuursteen- en houtlook tegels van COEM

Op Design District laten we vier nieuwe tegelcollecties zien: Terrazzo, I Sassi, Soap Stone en Afromosia. Hieronder zijn twee collecties uitgelicht.

Afromosia – Deze collectie is geïnspireerd op een duurzame Afrikaanse houtsoort: Afrormosia.  Goed te combineren met andere materialen zoals steen en marmer. Ook in Hongaarse punt uitvoering.
Soap Stone – Deze zeepsteen collectie is niet van echt te onderscheiden. De zeepsteen varieert van grijs tot groen, afhankelijk van de steengroeve. Een zachte steen in keiharde uitvoering.

Design District is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen.

Openingstijden

Woensdag 6 juni 11.00 – 19.00 uur Alleen vakpubliek
Donderdag 7 juni 11.00 – 19.00 uur Alleen vakpubliek
Vrijdag 8 juni 11.00 – 18.00 uur Iedereen welkom (ook studenten en particulieren)

Adres: Van Nelle Fabriek, Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam


 Inspiratie opdoen?
Bekijk voor meer foto’s onze Pinterest pagina.