Showroom

Showroom voor professionals

In onze showroom in Hoofddorp vind je het laatste nieuws op het gebied van tegels, keramische platen, composiet en mozaïek. We hebben monsters van de totale collectie op voorraad. Je kunt direct een sample meenemen en gaat gegarandeerd geïnspireerd naar huis. De showroom is open op afspraak voor dealers en architecten.

Tegels

Tegels zijn onderdeel van het totaalinterieur. De ene keer krijgt de tegel als eyecatcher de hoofdrol, de andere keer een bijrol met een neutraal dessin. Je vindt het in onze complete collectie. In bepaalde situaties zijn de technische eisen aan de tegel en het gebruik doorslaggevend. In onze collectie hebben we verschillende oplossingen op het gebied van antislipwaarde, zwaardere belasting, onderhoud en duurzaamheid. We laten het je graag zien in de showroom.

Platen

In de showroom kun je ook keramische platen bekijken. Laminam en Quarella bieden de mogelijkheid om platen te produceren tot een maat van wel 160x320 cm. De platen kunnen worden gebruikt als traditionele afwerking voor vloeren en wanden, maar zeker ook als afwerking voor wastafelbladen, tafels, deuren, traptreden, meubelfronten, aanrechtbladen, balies en countertops.

Mozaïek

Een foto of een abstract patroon realiseren voor een wand in de badkamer of in een hotel (feature wall) op de vloer of in een zwembad? Sicis, onze mozaïek fabrikant, biedt twee mogelijkheden in mozaïek: gepixeld en handgeknipt. Bijna alle kleuren zijn in de showroom te vinden zodat je een goede keuze kunt maken.


Composiet

Bekijk de mogelijkheden van composiet. Je hebt kunstharsgebonden marmer- en kwartscomposiet. Composiet is zeer duurzaam en is daardoor geschikt als toepassing in winkels, winkelcentra, kantoren, theaters, luchthavens. Naast tegels is het mogelijk maatwerk te maken van de platen, zoals traptreden, vensterbanken, baliebladen. Kwarts is ook zeer populair als toepassing als keukenblad.Nieuwsgierig geworden? Ben je een (interieur) architect of dealer? Maak dan een afspraak!

Afspraak maken >>